top of page

Navdihi

JOGA

Tjaša joga1.jpg

... ker na čudovit način vzpostavlja in ohranja ravnovesje telesa in duha, notranji mir in stabilnost ter nas povezuje z našo resnično naravo.

DRUŽINA

Family Walking On the Beach

... ker je nekaj najpomembnejšega in svetega v življenju. Zatočišče, kjer vedno najdem podporo, mir, tolažbo, iskrenost, modrost... in nenazadnje tisto najbolj pomembno... ljubezen!

OBJEM

Hug

... ker ni nič lepšega kot topel in močan objem, ko ga rabiš sam ali ga potrebuje nekdo drug... ali pa kar tako, iz čistega veselja, sočutja ali ljubezni do sočloveka.

NARAVA

Girl Lying in Grass

... ker sta človek in narava neločljivo povezana. Odmik od narave pomeni  za človeka rušenje notranjega ravnovesja na praktično vseh vitalnih področjih. 

MEDITACIJA

Meditation

... ker pomaga pri pozitivnem urjenju  uma, umirjenosti, zavedanju in osredotočanju na sedanjost, soočanju z življenjskimi izzivi in preizkušnjami.

SANJE

Happy Bride

... ker pomagajo ohranjati upanje in zdrav razum tudi v najhujših časih. In ker so seme ustvarjalnosti. Tiste prave sanje seveda, ki se zgodijo v budnem stanju.

DIH

Girl Relaxing

... ker je dih najgloblje in najbolj osnovno bistvo življenja. Z nami je od prve do zadnje sekunde obstoja fizisa. In nam lahko vedno pomaga, da se vrnemo k sebi, k svojemu bistvu...

ZVOK

Listening to Music

... ker že od nekdaj sodi med učinkovite pripomočke za vzpostavljanje življenjske harmonije in ravnovesja. Pa naj bo to pojoči zven tibetanske sklede, mantra, čudovita skladba ali ptičje petje.

LJUBEZEN

Love

... ker je najmočnejša univerzalna sila in vedno premaga vse.  Ljubiti in biti ljubljen je največja milost in blagoslov  življenja.  

ZAUPANJE

Girl Praying

... ker je v življenju enostavno potrebno zaupati... v prvi vrsti sebi, življenju in stvarstvu. V vsakem trenutku je potrebno zaupati, da so stvari točno takšne, kot v tistem trenutku morajo biti... z razlogom.

ZAVEDANJE

Spa Fountain

... ker je neskončno pomembno zavedati se svojega bistva, dušnih globin, božanskega izvora, svobode, poguma, ustvarjalnosti, poslanstva, bolečin in meja... zavedati se samega sebe.

KNJIGE

Several Open Books

... ker so knjige človekove najboljše prijateljice ter zakladnica navdihov in kažipotov za odkrivanje človekovega duha . Seveda tiste prave knjige...

SKUPNOST

Support Group

... ker brez podpore pač ne gre. Družba ljudi, ki imajo iste cilje in razmišljajo podobno, je pri osebni rasti ključnega pomena. Ter seveda mentor, učitelj, ki deluje in vodi iz srca.

bottom of page