top of page
20200122_092521.jpg

O KNJIGI

Knjiga iskanj je kažipot skozi labirint mojega življenja, klobčič niti, ki ga že ves čas nosim s seboj, pa se ga med mojimi življenjskimi blodnjami niti nisem zavedal... in sem ga začel pravzaprav uporabljati šele pred kratkim. Čeprav sem knjigo začel resno pisati šele v lanskem letu, je bilo seme posejano pred dobrimi šestimi leti, ko sem med mojimi duhovnimi raziskovanji odkril tudi jyotish, okoli 5.000 let staro vedsko astrologijo, ki izvira iz Indije. Svetovalka mi je na podlagi moje natalne karte takoj zelo odločna rekla, da moram napisati knjigo. Knjigo? Do takrat niti pomislil nisem na to možnost. In tudi takrat tega nisem vzel preveč resno. Vendar je bilo seme posejano, samo dozoreti je bilo potrebno.

Prvič sem dobil navdih med okrevanjem po operaciji kolena pred dobrimi tremi leti, vendar se je začetno navdušenje nad pisanjem hitro poleglo. Enostavno sem izgubil tisto iskrico, ki se je tako nenadoma zaiskrila. To se mi je zgodilo še enkrat, preden sem dobil tisti res pravi zagon, predvsem pa dušni navdih.

Knjigo pravzaprav piše moje življenje, nenehna iskanja poti skozi moje strahove,

bolečine, frustracije, nenehno ponavljajoče se padce, pobiranja, tavanja, raziskovanja in odkrivanja samega sebe,... V njo se zapisujejo moja spoznanja, izkušnje, odkritja, koraki, sledi,...

Ker se knjiga še piše, ponujam vnaprej delček mojih iskanj, drobtinice na moji poti. Upam in verjamem, da bodo moja iskanja pomagala odkrivati tudi iskanja  nekoga od vas. In naj bodo vaša iskanja tako osvobajajoča, kot so moja.

 

Vse dobro,

Zoran

bottom of page